Workshops

Wil je samen met je hond een leuke workshop volgen? Ontdek wat je hond leuk vindt om te doen en leer samen als een echt team te werken. Wij bieden diverse workshops voor iedereen! De focus voor de workshops en cursussen ligt op het samenwerken met heel veel plezier en het creëeren van een goede connectie met je hond. 

Alle workshops worden gegeven op een laag niveau en daarom kan iedereen mee doen. Als er workshops zijn voor een specifieke leeftijdscategorie, dan staat dit erbij vermeld. Elke workshop is los te boeken. Naast workshops zijn er ook korte cursussen en lezingen. De korte cursussen kunnen een aantal weken duren, de data, tijden en benodigdheden worden per cursus aangegeven. Lezingen worden gegeven voor verdieping op diverse onderdelen, denk bijvoorbeeld aan hoe begeleid ik mijn kinderen met de nieuwe pup. Focus voor de workshops en cursussen ligt op samen heel veel plezier hebben, samenwerking en het creëeren van een goede connectie met je hond. 

 

Behendigheid (vanaf 8 mnd)                       

Locatie: Zuidervaart 8, Zuidschermer

 

Datum: 4 september t/m 23 oktober

Tijd: 10.30u - 11.30u

Prijs: 8x trainingen €180,-

 

Inschrijven

 

PRIVELES BEHENDIGHEID

Een privéles behendigheid voor iedereen die één op één wil trainen met zijn hond of voor de honden die niet zo goed in een groep kunnen. Wil jij lekker bezig zijn met je hond en de tools krijgen om een behendigheidsparcours met je hond af te leggen? Boek dan een privéles!

 

Duur: 45 minuten

Prijs: losse les €39.95,- 

Meer personen? Prijs op aanvraag

Inschrijven

 

SNUITGOLF (vanaf 6 mnd)                       

Minigolf voor honden! We gaan in deze super leuke workshop je hond aanleren om met de snuit een bal in een 'hole' te duwen en lopen uiteindelijk een mini snuitgolf parcour af. Het is een workshop die is onderverdeeld in 3 levels, namelijk
Level 1: Bal aanraken en duwen
Level 2: Bal in een obstakel duwen, diverse onderdelen van de parcours oefenen
Level 3: Gehele parcours met diverse onderdelen en obstakels aflopen

Afhankelijk van je hond kan het zijn dat je in de eerste workshop level 1 en/of 2 kunt aanleren. De workshop zal meerdere malen worden gegeven, zodat je alsnog het 3de level kunt aanleren en een heel parcour kunt doorlopen. Iedereen doet mee op eigen niveau en de workshop wordt aangepast aan het niveau van je hond. In deze workshop gaat het vooral om samenwerking en veel plezier samen met je hond!

Locatie: Ranzijn Alkmaar en Velserbroek

 

Level 1 (aanleren bal duwen en ergens in duwen)

Level 2 (onderdelen aanleren vh minigolf parcour)

Level 3 (minigolf parcour)

 

Locatie: Velserbroek

Data en tijden: 

3 september 11.30u level 2&3

 

Duur: 45 minuten

Prijs: losse les €25,-

Strippenkaart voor 3x training € 60,-

Inschrijven

 

PRIVE WORKSHOP SNUITGOLF (vanaf 6 mnd)     

Wil je liever een privé workshop als teamuitje, vrijgezellenfeest of gewoon gezellig met vrienden en/of familie? Dat kan natuurlijk ook! 
De privé workshop Snuitgolf wordt aangeboden vanaf 2 personen.

 

Duur: 45 minuten

Prijs: losse les €30,- vanaf 2 personen

Meer personen? Prijs op aanvraag

Inschrijven

         

SUPPEN MET JE HOND 

Samen met je pup of hond het water op en genieten van de natuur! We suppen door de super mooie omgeving van de Eilandspolder! We starten rustig om je hond te laten wennen aan het board. Voor de honden zijn er speciale kleedjes op het board waar de hond op kan zitten. De tocht duurt ongeveer 2 uur en we houden tussendoor een korte pauze met wat lekkers.

Benodigdheden: Tuigje voor de hond en een riem van ongeveer 2 meter.

Wil je een wetsuit aan? Dat is geen enkel probleem, die hebben wij bij ons en in alle maten. De verzamel en opstaplocaties zal voorafgaand worden doorgegeven.   

Mocht je iemand willen meenemen die geen hond meeneemt, dan zijn de kosten € 30,-.

Onderweg maken we foto's die we naderhand naar jullie toesturen. We zijn met kleine groepjes, dus geef je snel op. VOL = VOL

 

Locatie:  Graft - De Rijp

Datum:   13 augustus 2022

Tijd:       15u - 17u

 

Prijs:      € 40,- (€ 30,- voor extra plank zonder hond)

Inschrijven

 

 

DE STOKKENPARADE (vanaf 6 mnd)                     

Een leuke speelse en sportieve fun workshop waarin het werken met stokken de hoofdrol spelen. Wat je allemaal niet kunt doen met stokken! We gaan linksom, rechtsom, zigzaggen, over en onder de stokken, kortom het wordt één groot feest! Tijdens de workshop maak je kennis met diverse onderdelen voor sport & spel. Alle onderdelen zijn goed voor het besef van het eigen lichaam van je hond. Iedereen doet mee op eigen tempo en de workshop wordt aangepast op het niveau van je hond. Het gaat om teamwork en vooral veel plezier samen met je hond.

Locatie: Zuidervaart 8, Zuid Schermer

 

Datum: juli 2022

Tijd: 19.30u

Duur: 1 uur

Prijs: €25,-

Inschrijven

 

 

PRIVE WANDELING

Wil jij graag privébegeleiding bij de wandelingen met je hond? Trekt je hond aan de lijn, komt hij niet als je roept, lukt het niet met loslopen of wil je graag goed spel leren herkennen? Boek dan een privéwandeling en samen zorgen we ervoor dat die connectie tussen jullie weer terugkomt! 

 

Prijs: 75,- voor 1.5u (excl. reiskosten)

Inschrijven

 

STRANDTRAINING

Locatie: Bergen, Petten of IJmuiden

Een super leuke training op het strand waarin we werken met de lange lijn. We gaan aan de slag met diverse oefeningen zoals hierkomen, apporteren, zelfbeheersingsoefeningen, werken met lichaamstaal en nog veel meer leuks. Tussendoor kunnen de honden uiteraard even lekker afkoelen in het water. 

 

Locatie: 

Datum:  

Tijd:     

Prijs:    

 

 

Inschrijven

 

WANDELEN ZONDER TREKKEN 


In deze workshop gaan we aan de slag met het aanleren om ontspannen te wandelen met je hond. Deze 3-daagse workshop begint op onze trainingslocatie in Ranzijn en breiden dit per training uit naar buiten. We zoeken steeds meer prikkels op, zodat de wandelingen tussen jou en je viervoeter straks heerlijk ontspannen verlopen! 

Locatie: Ranzijn Alkmaar

 

Datum: n.t.b.

Tijd:     10.00 - 11.00u     

Prijs:    € 65,-

Inschrijven

 

top